mandag den 26. november 2012

Inspiration og mere inspiration

I dag har vi fået arbejdet med Informationsarkitektur samt udviklet inspirationsmoodboards, så vi ved hvordan vores webside skal se ud - i denne uge skal vi nemlig have lavet og færdiggjort et endeligt webdesign. Vi har dog i forvejen nogle idéer til sidens layout, samt appens udseende.

Der er blevet udarbejdet 2 inspirationsmoodboards så vi har mere at lade os inspirere af:


Inspirationen bag dette moodboard er først og fremmest "før og efter" billeder, da vores koncept er inspireret af menneskets evolution, altså fra abe til mand, vores version lyder dog, fra tyk og usund, til veltrænet og sund. Altså viser "før og efter"-billederne disse menneskers udvikling. Billedet med pilen og manden, beskriver den fremgang som disse mennesker gennemgår. Derudover er der billeder som motiverer til at leve en sund livsstil, såsom det grønne billede der beskriver hvad man slipper for, når man har opnået dette. Til sidst er der blot friske og sunde billeder, samt farver.



Inspirationen bag dette moodborad er primær at vise udviklingen fra tyk til tynd, da det er, det vores koncept går ud på. Billederne er blevet valgt for at skulle skabe en form for motivation til et sunder livstil, og vise hvor glad ens krop bliver ved at man kommer igang, og det er det billedet med hjerte der løber på løbe båndet illustrere ellers har jeg bare valgt at tag udgangspunkt i friske og sund farver, for at understøtte motivationen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar